İnönü'de Veda Gecesi sökülen kale direkleri nerede? İşte cevabı

Dolmabahçe'deki Veda maçında taraftarların en ilginç hatırası kale direklerini götürmek olmuştu. Peki, nerede bu kale direkleri? İşte cevabı.



Maçın ardından yerlerinden sökülen direklerin nereye gittiği, belki de önceki gün konuşulan en önemli konuydu. Taraftarlar kalelerin birini Beşiktaş Çarşısı'na, diğerini ise Demirören AVM'ye götürdü.



İnönü Stadı’nın kalelerini söken taraftarlar, stattan çıkarken güzergahlarını çoktan belirlemişti. 7 metrelik kaleleri itfaiye kapısından çıkarıp ikiye ayrılan grupların gittiği yerler ise dikkat çekti. Kalelerden birisi, Dolmabahçe’deki ağaçlı yoldan Beşiktaş Çarşısı’na götürülürken, diğer kalenin adresi, adeta sosyal mesaj veren cinstendi. 10 kişiden oluşan bir grup, 7 metrelik kale direğini sokak sokak dolaştırdı. Etraftaki insanların şaşkın bakışları arasında Beşiktaş turu atan kalenin son adresi ise Taksim Meydanı oldu.



Hedef Demirören!



Kaleyi Taksim Meydanı’na kadar sırtında taşıyan grup, Beşiktaş eski başkanı Yıldırım Demirören’in sahibi olduğu Demirören AVM’nin önünde durdu ve İnönü Stadı’nın kalesini buraya bıraktı. Taraftarlar, kalenin önünde fotoğraf çektirirken, bazı vatandaşlar da buldukları topla kaleye penaltı çekti.



Kaynak: Fanatik


CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun