İlker Ayrık yönetmen koltuğuna oturuyor! Ünlü oyuncunun filminde hangi isimler rol alacak?

Ünlü oyuncu bu sefer kendi filmini çekecek.

Ekranların ünlü oyuncu ve sunucus İlker Ayrık 'Yapışık Kardeşler' adlı komedi filmiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturuyor. Ayrık’ın hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı filminin çekimleri Beykoz’da kurulan film platosunda başlıyor.



Film, yaşadıkları köyde mutlu mesut bir hayat sürdüren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceralarını anlatıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin İstanbul’a gelmeleriyle birlikte hayatları tamamen değişiyor.



İlker Ayrık'ın yanı sıra Hakan Bulut, İvana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış, Bülent Şakrak, Halil Sezai, Yasemin Çonka, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Mesut Süre, İlhan Daner, Fatmagül Fakı gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin çekimleri Balıkesir ve İstanbul'da gerçekleşiyor.



Çekimlerinde 1.000 kişinin görev alacağı sinema filmi 2015’te vizyona girecek.




Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?