İlk kez görüntülendiler!

Tuba Ünsal ve sevgilisi Tal Garih ilk kez birlikte görüntülendi.

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, önceki akşam yeni sevgilisi Tal Garih ile Etiler’deki bir restorandaydı. İkili, restoran çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi.





Trafik ekibi durdurdu



Tuba Ünsal, Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, önceki gün Etiler’de baş başa yemekteydi.





Mekandan ayrı ayrı çıkan çift, birkaç yüz metre sonra trafik kontrolüne takıldı. İkili o anda flaşlar patlayınca gülmeye başladı.





'O çok özel biri...'



Ünsal, ilk kez birlikte görüntülendiği Tal Garih için “Evet beraberiz ve mutluyuz. Güzel bir birlikteliğimiz var” dedi. Garih de ünlü oyuncuyla beraberliği hakkında yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bir süredir beraberiz. O çok özel biri, kendimi şanslı hissediyorum.”





Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Kurulu Başkanı ve öğretim üyesi de olan Tal Garih, “Tuba Hanım’la birbirimizi rahatça tanımamız için sizden saygı rica ediyoruz” dedi.





Tal Garih, görüntülenmelerinin hemen ardından Tuba Ünsal’la olan bu fotoğrafını kalp sembolü ekleyerek sosyal medyada paylaştı. (Hürriyet)




Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor! Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Fenerbahçe Yüksek'in sağlık durumunu açıkladı Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı