İki ay önce öldürülmüştü. Suriyeli kadının cesedi gübreden çıktı. Jandarma dedektörle suç aleti aradı

Bursa'da, Suriye uyruklu E.Y.'nin cesedi zeytinliğe getirilen hayvan gübresinin içinden çıktı. Jandarma cesedin bulunduğu bahçede ve çiftlik evinde jandarma dedektörle suç aleti aradı.

Kaynak: DHA

Orhangazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde oturan B.S.’nin siparişi üzerine, geçen çarşamba çiftlik evinin önündeki zeytin bahçesine hayvan gübresi getirildi.

B.S. ağaçların köklerine atmak için kepçeyle gübreyi taşırken, ceset buldu. İhbar üzerine zeytinliğe jandarma ekipleri sevk edildi.

Tanınmayacak halde olan ceset, yapılan incelemenin ardından ölüm nedeni ve kimliğinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Burada yapılan ilk incelemede 2 ay önce öldürülen kadının, Suriye uyruklu E.Y. olduğu belirlendi.

Jandarma, bıçaklanarak öldürülen genç kadının cinayeti ile ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. E.Y.'nin kocasının yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Jandarma ekipleri bugün, çiftlik evi ve bahçede, detektörlerle suç aleti aradı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından ekipler, çiftlik evinden ayrıldı. 

İsmail Kartal, Krunic'i yedek soyunduracak Sayısı artmıyor ama: Yeni taksi uygulaması geldi Fernando Santos'un yerine Erol Bulut iddiası Galatasaray mutsuz olan Sadio Mane'nin peşinde Çanakkale'de göçük: 2 işçi hayatını kaybetti Muğla'da gece yarısı korkutan deprem