'II. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi' başlıyor!

Kongre, 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Çağımızın hastalığı olarak kabul edilen ve tüm dünyada yaygın olarak görülen 'teknoloji bağımlılığı' ile ilgili farkındalık yaratmak, çözümler bulmak ve önleyici tedbirler almak amacıyla düzenlenen 'II. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi', 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.



Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla ilk kez gerçekleştirilen Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi’nin ikincisi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, Türkiye-Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı ve Sağlık, Aile, Çalışma Ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül’ün de aralarında bulunduğu birçok önemli isimle 26-27 Ekim tarihlerinde Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.



MEB, Kült Derneği, Esenler Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek kongreye Harvard Üniversitesi’nden Doç. Dr. Michael Rich ve Kaliforniya Üniversitesi Yaşam Sürekliliği Merkezi’nden Prof. Dr. Garry Small’un da aralarında bulunduğu ABD’den, Rusya’dan ve Çin’den birçok akademisyen katılacak. 


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş