İBB'den flaş açıklama: Soylu'nun terörist dediği kişi şehit kardeşidir!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında başlatılan terör soruşturması ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun soruşturmada adı geçen İBB çalışanlarına ilişkin açıklamalarına bir yanıt da Murat Ongun'dan geldi. Ongun Soylu’nun “PKK’nın dağ kadrosundan ama İBB’de itfaiyeci” dediği kişinin şehit kardeşi olduğunu açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun Twitter hesabından yaptığı açıklama ile İBB'ye açılan terör soruşturması hakkında yeni bir bilgi açıkladı. Ongun, Soylu’nun “PKK’nın dağ kadrosundan ama İBB’de itfaiyeci” dediği kişinin şehit kardeşi olduğunu açıkladı.

Ongun'un paylaşımı şöyle:

Süleyman Soylu’nun “PKK’nın dağ kadrosundan ama İBB’de itfaiyeci” dediği Muharrem Kılıç şehit kardeşidir. Hatta, Soylu’nun bizzat kendisi aileye taziyeye gitmiştir. Şehidimize tekrar Allah’tan rahmet diliyoruz. Bugün sözün bittiği yere geldiğimizi de gördük. Allah affetsin.

Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor! Fenerbahçe Yüksek'in sağlık durumunu açıkladı Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler...