Hull City ligdeki ilk maçında Bristol City'i mağlup ederken goller Ozan Tufan ve Jean Michael Seri'den geldi

İngiltere Championship'in ilk hafta maçında Hull City sahasında Bristol City'i 2-1 mağlup ederken Hull City'nin ilk golünü Ozan Tufan, ikinci golünü ise Jean Michael Seri kaydetti.

Yaptığı transferlerle adından bir hayli söz ettiren Hull City ligin ilk hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Bristol City'i ağırladı.

Karşılaşma 2-1 sona ererken takımın yeni transferlerinden olan Ozan Tufan ve Jean Michael Seri Hull City kariyerlerine golle başladı. Ozan Tufan 72. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirirken, 90+4. dakikada da Seri attığı gole takımına galibiyeti getirdi.

Öte yandan daha önce Türkiye'de Denizlispor'da forma giyen Estupinan da karşılaşmaya 11'de başlarken yerini 64'üncü dakikada Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Tetteh'e bıraktı. Fenerbahçe'den kadroya dahil edilen Allahyar Sayyadmanesh 84 dakika görev alırken, bir dönem Galatasaray forması giyen Seri de 90 dakika sahada kaldı.

Hull City ikinci hafta Preston deplasmanına konuk olacak.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?