Hidayet Karaca 1 yıl sonra hakim karşısında!

14 Aralık medya operasyonuyla tutuklanan gazeteci Hidayet Karaca'nın ilk duruşması başladı.

14 Aralık operasyonunda tutuklanan gazeteci Hidayet Karaca ve beraberinde yargılanan 10'u tutuklu 33 kişinin ilk duruşması başladı.



Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması öncesi gazetecilerin içeri alınmaması üzerine CHP milletvekili Mahmut Tanal'ın girişimiyle gazeteciler Basın Duruşma Salonu'na alındı.



DAVANIN GEÇMİŞİ



Bir dizi senaryosu üzerinden hayali bir örgüt suçlamasıyla gazeteci Hidayet Karaca ve emniyet mensupları, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştı.



İtirazlar defalarca reddedildi. 25 Nisanda itirazlar ağır ceza mahkemesine taşındı. Ağır Ceza heyeti Hidayet Karaca ve polisler hakkında tahliye kararı verdi. Ancak o gece adliyede yaşanan olağanüstü olaylar sonrası tahliye gerçekleşmedi. Kararı veren hakimler ise tutuklandı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...

 


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!