Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! ENAG'a göre yıllık enflasyon yüzde 175

Bağımsız kurum ENAGrup Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki artış Haziran ayında yüzde 8.31 oranında artış gösterdi. TÜİK de Haziran ayı enflasyon oranını yüzde 4.95 olarak açıkladı.

Tüketiciler ile memur ve emeklilerin gözü açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi. TÜİK tarafından saat 10.00'da açıklanacak rakamlardan önce bağımsız kuruluş ENAGrup nenflasyon rakamlarını açıkladı.

Buna göre ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Haziran ayında yüzde 8.31 artış gösterdi. E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı %175.55, son 6 aylık oran ise %71 44 olarak gerçekleşti.

TÜİK tarafından resmi açıklama saat 10.00'da yapıldı. TÜİK de Haziran ayı enflasyon oranını yüzde 4.95 olarak açıkladı. TÜİK rakamlarına göre yıllık enflasyon oranı ise yüzde 78.6 olarak belirlendi.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş