Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar'dan MedyaTava'ya özel açıklamalar

Dünyada milyonlarca defa izlenen ve 5 yıl devam eden 'The Affair' dizisinin adaptasyonu olan Saklı, ilk sezonun tüm bölümleriyle 23 KASIM’da BluTV’de yayında... İşte dizinin oyuncuları Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar'ın MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e özel yaptığı çok özel açıklamalarda bulundu.

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran “The Affair” dizisinden uyarlanan ve tutkulu sahneleriyle adından söz ettirecek Saklı dizisinin başrol oyuncuları Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar MedyaTava'dan Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtladı.

HAZAR ERGÜÇLÜ: "BU PROJE ŞİMDİYE KADARKİ EN BÜYÜK İŞİM OLABİLİR"

Bu projenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Umarım rolümün hakkını verebilmişimdir diyen Ergüçlü; bu dizinin ulusal bir kanalda yayınlanabileceğini sanmıyorum sanırım dijital mecralar daha gerçekçi projeler yapmamıza olanak sağlıyor, dedi.

FIRAT ÇELİK: "KEŞKE NOAH KARAKTERİNİ BEN OYNASAM DEMİŞTİM"

Dizinin oyuncularından Fırat Çelik, dizinin orijinalini izlediğini, izlerken keşke Noah karakterini ben oynasam diye düşündüğünü söyledi. Diziyi izleyen herkesin kendi hayatını sorgulayacağını düşündüğünü sözlerine ekleyen Çelik; izleyenlerin beğeneceğini düşündüğünü söyledi.

AHMET RIFAT ŞUNGAR: TRAVMALARA DAİR BİR HİKAYE

İlişkiler üzerine travmaları anlattıklarını söyleyen Ahmet Rıfat Şungar, coğrafya değiştiği için elbette algı ve davranışlar da değişiyor, dedi.

DEFNE KAYALAR: ETKİLENMEMEK İÇİN DİZİNİN ORİJİNALİNİ İZLEMEDİM

Etkilenmemek için dizinin orijinali The Affair'i izlemediğini söyleyen Defne Kayalar onun yerine diziye dair çok fazla makale okuduğunu söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJLARIN TAMAMI MEDYATAVA YOUTUBE SAYFASINDA 

Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Sağanak İstanbul'u bugün fena vuracak Erden Timur, Zan Vipotnik için devrede