'Harem selamlık' talimatta yeni gelişme: Okul müdürü Haydar Akın görevine döndü

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir ortaokulda kız ve erkek öğrencilerin 'Harem selamlık' oturması için talimat veren okul müdürü Haydar Akın soruşturma kapsamında görevinden alınmıştı. Okul müdürü Akın'ın talimatı tepki çekmişti. Akın tekrar görevine geri döndü.

Bursa Osmangazi Mithatpaşa Ortaokulu’nda, öğrencilerin harem-selamlık oturması için öğretmenlere talimat veren ve daha sonra gelen tepkiler üzerine görevinden el çektirilen okul müdürü görevine iade edildi.

TEPKİLER ÜZERİNE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Bursa Osmangazi Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Haydar Akın’ın, okulda haremlik-selamlık uygulaması girişimine tepkiler çığ gibi büyümüş, sonrasında da görevden alınmıştı.

5 GÜN SONRA GÖREVE İADE EDİLDİ

Tepkilerin odağındaki Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Harun Akın, görevinden el çektirilmesinden 5 gün sonra görevine iade edildi. Akın’ın görevine dönmesi için cemaatler destek vermişti.

3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia Emekliler bu habere bayram edecek