Halk TV'de bir ayrılık daha yaşandı: Yönetmen Emrah Aydos görevinden istifa etti

Halk TV'de peşe peşe istifalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Fatih Ertürk'ün işine son veren Ankara Büroyu kapatan Halk TV'de 2012'den beri çalışan yönetmen Emrah Aydos görevinden istifa etti.

Halk TV'de Gezi döneminden bu yana yönetmenlik yapan Emrah Aydos Ankara büronun kapanması sonrasında kanalla yollarını ayırdı.

Yönetmenlik hayatına 2007 yılında Avrasya TV (ART TV) ile başlayan Aydos, RedHack yayını ve Gezi Parkı yayınlarını Halk TV'de yönetmişti.

Aydos, bir çok büyükşehir belediye başkanı ve liderlerin yayınında baş yönetmen olarak bulundu. Aydos, veda mesajında: "71 numaralı formasını terlettiğim Halk TV ile yollarımızı ayırıyoruz... 10 yıl boyunca yayında ve yapımda emeği olan herkese teşekkürler... Yeni projelerde görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

 

Sevilla, Arda Güler transferini bitirmeye yakın Alişan mide bulandıran olayı ifşa etti Kıbrıs'a gidecekler dikkat: Bu 6 yeri görün Müstehcen pozlarına yenisini ekledi İstanbul'un simgesi 75 milyon liraya satılıyor! Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren değişiklik