HALİS TOPRAK CANLI YAYINDAYDI

Toprak Holding'in sahibi Halis Toprak, FOX TV ana haber bülteninde, canlı yayında olay yaratan üçüncü evliliğiyle ilgili soruları yanıtladı.

Özrü bir tuhaf! İlk karısı ile ilgili söylediği sözler ise kendi yaptığı hatayı ortaya koyuyor. Halis Ağa canlı yayında konuştu.


3 kez evlendi... İkinci evliliği olay oldu. Ama asıl kıyamet üçüncü evliliğinde koptu... Toprak Holding'in sahibi Halis Toprak, FOX TV ana haber bülteninde, canlı yayında konuştu...


17 yaşında kız almasının bahanesi olarak Hz. Muhammed'i ve Hz. Ayşe ile olan evliliğini gösterdi... Daha ilginci ise ilk eşi ile ilgili yaptığı yorumdu. Sözleri ile bir nevi yaptığının ahlaki olmadığını itiraf etti...


İŞTE CANLI YAYINDA SÖYLEDİKLERİ
HÜSEYİN ÜZMEZ VAKASI MI?: "Hüseyin Üzmez ile hiç ilgisi olmayan bir iş... 17 değil 18 yaşındaki kızı resmi nikahla aldık. Hüseyin Üzmez'den farkımız bu... Yasalara aykırı bir şey yapmadık. 13 Temmuz'dan sonra 18 yaşının içine girdi... "


KENDİ KIZINA İZİN VERİR MİYDİ? "Reşit olmuşsa 18 yaşına gelmişse biran önce evlenmesinde fayda var... Bizim oralarda daha aşağısında da evlenilir"


RIZA ALDIM: "Benim resmi yaşım 71... Hem babasından hem annesinden ayrı rıza aldık. Hepsi Kuşadasına geldiler, nikah kıyıldı. Bizim çocuklar yok, gelmedi. Nazlıcan'ın dayısı da ona şahit oldu..."


RESMİNE BAKMIŞ 25 SANMIŞ: "Medya başladı 54 yaş küçük olurlar mı? Haksızlar çok haksızlar... Ben Nazlıcan'ın resmine bakınca 25 yaşında görünüyor... Öyle sandım."


71 YAŞINDAKİ KADIN BAKAMAZDI: "Ben 1 senedir bekarım... 71 yaşındayım ve yataktan kalkamıyorum. Bana bakım lazım, bu şart. Ben 71 yaşındaki kadını alsam, ben mi ona bakacağım o mu bana bakacak..."


AŞK İLİŞKİSİ Mİ? "Yok ya... Biz tanıştık, bir kere görüştük... Hepsi bu ne aşkı olacak... Belki Ayşe Hanım'a belki aşık olmuşumdur (ilk eşi)"


O BENİ ALIYORSA NİYE ALMAYAYIM: "40 yaşında olsa da bakar ama ben daha güçlü olsun... Daha iyi bakar... Neden 18 yaşında? Eğer o beni alıyorsa, ben neden onu almayayım...


70 yaşında olan biri ile genç kız niye evlenmez. Onu kız almıyor çünkü. Ama bu hanım kız beni aldı. Ben niye 18 yaşındaki kızı almıyayım, gezip tozmayayım. Bu nedenlerle 18 yaşındaki kızı aldım...


HZ. MUHAMMED ÖRNEĞİ: "Bizim dinimiz Allaha şükür müslümanız. Hz. Peygamberimiz Hz. Ayşe ile evlendiği zaman Hz. Ayşe 16 yaşındaydı... Bakımım var, yemeğim şuyum var... 70-80 yaşında bir kadın ile 18 yaşındaki biri çok farklı... İşte o yüzden onu aldım."


OKUL FİLAN YOK: "Bir hoca tutacağım ona... Allaha şükür halim yerinde. Evde okuyacak. Üniversiteye gitmeyecek."


DOST MU TUTSAYDIM?: "Ben bir dost tutsaydım, gazeteler bu kadar yazmazdı. Benim rakiplerim 3 dostla yaşıyor. Biri geliyor biri gidiyor. Ben öyle yapmadım.


ÇOCUK YAPACAK MI? "Nazlıcan'dan bir çocuk istemiyorum, kendisi de istemiyor. Evlat vermeyeceğim dedi..."


3 RESMİ NİKAHLI EŞ, 2'Sİ GENÇ...
Halis Toprak ilk evliliğini Ayşe Hanım ile yapmış ve ondan 10 çocuk sahibi olmuştu. Torunlarının sayısı sorulduğunda "10'dan fazla tam rakamı bilmiyorum" diyor... İlk eşine saygısı da sonsuz...


İkinci evliliğini ise 60 yaşında kendisinden bir hayli küçük olan Özlem Toprak ile yaptı. Bu evlilikte o zamanlar çok konuşulmuştu. Çünkü gelin daha 22 yaşındaydı.


O AHLAKLI, GENÇLE EVLENMEZ: "(İlk eşi Ayşe Hanım) O çok hanımefendidir ve çok da müspettir. Ona her zaman hürmet ederim. 33 sene birlikte olunca benim gibi o da yaşlandı. Ayşe Hanım'a ben çok şeyler verdim. Ayşe Hanım bir daha evlenmez çünkü yaşlandı. Onun ahlakı çoktur bir gençle asla evlenmez. "


AKLİ DENGESİ YERİNDE Mİ? "Benim aklı dengem yerinde olmasa bu ülkede 23 tane sanayi tesisi kurar mıydım? Bir başkası bunun pencerelerini bile yapamazdı."


FAKİR DİYE EVLENMİŞ: "İmkanlarının az olduğunu biliyorum. İmkanı çok olanı zaten ben almam. Öyle birini alayım ki ben maddi olarak ona yardım edeyim, o da bana baksın."


www.milliyet.com.tr


CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Kibariye'den bomba ihanet itirafı: Her erkek yapar