Grip aşıları artık eczanelerden alınabilecek! Grip aşısı ne kadar. Kimler alabilir?

Daha önce 65 yaş üstü ve kronik hastalar için tanımlanan grip aşısını isteyenler ücret karşılığında satın alabilecek. Satın alınabilecek aşının fiyatları belli oldu.

Grip aşılarının eczaneden satışına bugün başlandı. Daha önce 65 yaş üstü ve kronik hastalar için tanımlanan aşıyı isteyenler ücret karşılığında satın alabilecek.

Bugünden başlamak üzere risk grubunda olmayıp ücretli olarak yaptırmak isteyenler için eczanelerden grip aşısına erişim açıldı.

27 Eylül’de Sağlık bakanlığı 65 yaş üstü, risk grubunda olanlar ve kronik hastalığı olanlar için grip aşısını reçete karşılığında erişime açmıştı.

NTV'de yer alan habere göre; risk grubunda olmayanlar ama grip aşısı olmak isteyenler ücreti karşılığında eczanelerden grip aşılarını alabilecekler.

Aşının bu yılki fiyatı 243 lira olarak belirlendi.

Dolarda 31 lira beklentisi! Tarih verildi Usta gazeteciyle ilgili bomba iddia... Gram altın 2700 liraya ulaşmak üzere! 1 lirayla test edip hayatınızı kurtarabilirsiniz! Yalnızca 15 dakikada börekler fırında Uzman isimden güneş gözlükleri için kritik uyarı