Giresunspor maçı öncesi Beşiktaş'a Salih Uçan'dan kötü haber

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'a Salih Uçan'dan kötü haber geldi. Başarılı orta sahanın uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Süper Lig'de 3 maçtır galibiyete hasret kalan Beşiktaş, 9. haftada deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak. Karşılaşma öncesi çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'da Salih Uçan gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe ile oynanan derbinin ardından hafta başından bu yana takımla antrenmanlara çıkamayan deneyimli orta sahanın yapılan MR görüntülemesinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Salih Uçan'ın Giresunspor mücadelesinde forma giymesi beklenmiyor.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın Fenerbahçe ile oynadığı müsabakanın ardından sağ uyluk iç kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Salih Uçan’ın yapılan MR görüntülemesinde, uyluk iç adalesinde (adductor longus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Salih Uçan’ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Leicester City, Derrick Köhn'ün peşine düştü SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini Yeniden Refah Partisi'nde toplu istifa şoku! Yayıncı Füsun Ant hayatını kaybett ''Tüm ihtimalleri istişare edeceğiz''