Gibi dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı! Exxen'in en çok izlenen yapımlarından Gibi 4 sezon ne zaman başlıyor?

11 Ocak 2023 tarihinde yeni sezon çekimlerine başlanan EXXEN'in en çok izlenen yapımlarından Gibi dizisinin 4. sezon yayın tarihi duyuruldu. Gibi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama, dizinin hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda izleyiciyle buluşan Gibi dizisinden, hayranlarına müjdeli haber geldi. 21 Ekim 2022 tarihinde başlayan Gibi 3. sezonu, yine tarihsel paradoks bölümüyle final yapmıştı.

10 bölüm süren sezon sona erdi ve dizinin hayranları, Gibi 4. sezon ne zaman çıkacak, yeni sezon olacak mı sorularına yanıt arıyor. Ve beklenen yanıt bugün geldi.

11 Ocak 2023 tarihinde yeni sezon çekimlerine başlanan, başrollerin, Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştıkları Gibi dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı. Gibi 4. sezon, 31 MartCuma günü Exxen'de izleyiciyle buluşacak.

Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı, başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştıkları Gibidizisinin 4. sezon 31 Mart Cuma günü yayınlanacak.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı:

"İnsanlık denizinde kulaç kulaç ilerleyen maceralar, yepyeni atılımlar...

Gibi 4. sezon, 31 Mart Cuma Exxen’de başlıyor."

Gibi 4. sezon tanıtımı:

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Ankara'da korkunç gece: 2 ölü var