Gazetecilerle ilgili skandal belgeler!

İngiltere'nin istihbarat birimlerinden Hükümet İletişim Merkezi'nin (GCHQ), dünyanın önde gelen basın kurumlarında çalışan habercilerin e-postalarına sızdığı ortaya çıktı.

Eski CIA analisti Edward Snowden'ın yeni sızdırdığı belgelere göre, GCHQ, habercilere ait bu binlerce e-postayı da imha etmeyip sakladı.



Russia Today'in haberine göre, e-postalarına sızılan haberciler arasında BBC, Guardian, New York Times, Washington Post, Reuters, The Sun, NBC ve Le Monde gibi önde gelen medya kurumlarında çalışan muhabirler var. Haberde, e-postalara GCHQ'nun ‘test amacıyla yapılan bir çalışması' kapsamında sızıldı.



Habere göre, adı geçen medya kurumlarının sunucularında bulunan e-postalara sızan  GCHQ ajanları, buradaki e-postaları kendi sunucularına aktardı. GCHQ sunucularına bağlanan herkes de bu e-postaları görebildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Haritayı gösterdi İstanbul'da yaşayanları uyardı Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor!