Gatasaray, Jesse Sekidika'yı sezon sonuna kadar Oud-Heverlee Leuven'e kiraladı

Gatasaray'da Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Jesse Sekidika, Belçika Jupiler Pro League ekiplerinden Oud-Heverlee Leuven'e satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralandı.

Galatasaray'da Jesse Sekidika'yla yollar ayrıldı. Nijeryalı sağ kanat oyuncusu, Belçika Jupiler Pro League ekiplerinden Oud-Heverlee Leuven'e satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralandı.

Anlaşmaya göre Belçika ekibi, sezon sonunda Sekidika'nın bonservisini almak isterse 3 milyon Euro ödemesi yeterli olacak. Sekidika'nın Galatasaray'la Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Nijeryalı kanat oyuncusunun en geç yarın Belçika ekibiyle sözleşme imzalaması ve takıma katılması bekleniyor.

2019/2020 sezonunun devre arasında Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadroya dahil edilen ve geçen sezonun ikinci yarısını Konyaspor'da kiralık olarak geçiren Sekidika, Galatasaray formasıyla bugüne dek 19 maçta görev yaptı ve 1 gol - 1 asist'lik performans sergiledi.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı Arda Güler'den bomba evlilik açıklaması!