Galatasaray'da Domenec Torrent'ten kontrat, transfer ve Fatih Terim sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Adana Demirspor'u 3-2 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 37’nci haftasında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ettiği müsabakanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, düzenlenen basın toplantısına açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent, Adana Demirspor’un ilk yarıda bir tane pozisyon yakaladığını ve bunu hemen gole çevirdiğini belirterek, “Fakat gayet güzel bir maç çıkardık, ilk yarının sonucu 3-1 de olabilirdi. İkinci yarıda da ileride güzel bir şekilde baskı yapıyorduk, arkada da boşluk olduğu için onlar da uzun toplarla pozisyon yakalamaya çalıştılar, Balotelli önderliğinde. Birçok oyuncu içeride oynadı, Boey ve van Aanholt gibi. Çok daha büyük bir farkla kazanmayı hak ettik kesinlikle. Karşılaşmanın yüzde 80-85’inde maçı domine etmeyi başardık” ifadelerini kullandı.

Şu anda Galatasaray’ın teknik direktörü olduğunu ve burada olmaktan dolayı çok gurur duyduğunu dile getiren Domenec Torrent, “Bu sene takımın farklı problemlerden neden geçtiğini başkan güzel bir şekilde anlattı. Biz ne zaman ki Galatasaray’ın 10-15 yıl önceki Galatasaray ile aynı olmadığını anlarız, o zaman her şey daha kolay olur. Tabii ki de amaç farklı bir gelir üzerinden, yine sürekli kazanan bir takım yapmaktı. Ben antrenörlerle konuştum, oyuncularla konuştum, sportif direktörümüzle konuştum. İnanılmaz bilgilere ve çevreye sahip bir sportif direktör. Ama ne yapabiliriz? Biz başkanın bugün açıkladığı gibi, seçime kadar bir transfer yapamıyoruz. Benim ekibimle birlikte yapabileceğim takım, fırsat verilirse eğer, oyuncularımız iyi olmadığı için değil fakat benim kriterlerime uygun biraz farklı oyunculara ihtiyacımız olacaktı'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Torrent, ''Gerçekten Türkiye’nin en iyi taraftarına sahip olduğumuzu düşünüyorum fakat kulübün etrafında dolaşan bulutlardan dolayı ne olduğunu görmediklerini düşünüyorum. Onlar bize destek verince uçuyor takım. Ben 20 kişilik bir takım istiyorum. 3-4 kişi akademiden olsun istiyorum. Bu hafta son maçımızı yapacağız bu sezon için. Tüm takımlar gibi biz de tatil geçireceğiz. Bizim 4 Temmuz için Avusturya’da sezon önü planımız var. Ama ondan sonra tabii ki de yeni başkanın kararına saygı duyarız. Saygı duyarız yeni bir projeyle gelme isteklerine, normaldir. Ama mutlaka ki bizimle de konuşmak isteyeceklerdir. Bizim sadece 1 sene değil, 3 sene kalma isteğimiz var. Ben zaten bir süre İstanbul’da yaşamaya devam edeceğim çünkü şehre bayılıyorum. Galatasaray’da çalışamasam bile bir Galatasaray taraftarı olacağım” şeklinde konuştu.

İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapalı Operasyon: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Farklı kişilerden 9 çocuğu var: İşte 23 yıllık eşi Merkez Bankasının nisan ayı faiz kararını açıkladı Böyle soru ne görüldü ne duyuldu