Galatasaray, TFF'nin kapısını öyle bir teklifle çalacak ki görenler gözlerine inanamayacak! Teklif kabul olursa çok ama çok şey değişir

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'na Türki cumhuriyetlerin futbolcularıyla ilgili bir öneride bulunacak.

Karabağ ile Azerbaycan'da afetzedelere yardım kampanyası çatısı altında hazırlık maçı düzenleyen Galatasaray, mücadeleye yoğun ilginin ardından Federasyon'a öneride bulunmak için hazırlık yapıyor.

Sarı-kırmızılılar, TFF'nin kapısını çalarak Türki cumhuriyetlere dair bir öneride bulunacak. Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray, Türki Cumhuriyetlerde top koşturan futbolcuların, Süper Lig'de yabancı kontenjanında sayılmaması için bir rapor sunmaya hazırlanıyor.

BREZİLYA VE PORTEKİZ ÖRNEK GÖSTERİLECEK

Brezilya ve Portekiz arasında özel anlaşmaya göre her iki ülke vatandaşlarının, iki ülke arasında vize almasına gerek duymadan serbestçe hareket edip, herhangi bir çalışma iznine ihtiyaç duymadan çalışabilmelerine olanak sağlıyor. Bu anlaşma futbolcular da etkiliyor.Brezilyalı futbolcular, Portekiz'de yabancı statüde sayılmıyor.


Bu sebeple Sarı-kırmızılı yönetim TFF'ye bu öneride bulunurken Brezilya-Portekiz örneğini raporlarına ekleyecek.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Bankalar faizsiz kredi veriyor: İşte şartlar... Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti