Galatasaray taraftarı bu transferi unutamayacak! 118 yıllık tarihte bir ilk gerçekleşiyor

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin altı puan önünde zirvede bulunan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için iddialı kadro kurma çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gündeme gelen son isim Boavista'da forma giyen Gaius Makouta oldu.

Bu sezon Süper Lig'de mutlu sona ulaşıp Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'da Dursun Özbek ve Erden Timur iş birliğiyle transfer çalışmaları devam ediyor.

Nicolo Zaniolo transferiyle tüm dünyada ses getiren Cimbom bu kez de Portekiz Ligi'nde forma giyen Gaius Makouta transferi için kesenin ağzını sonuna kadar açacak. Boavista'da forma giyen ve bu sezonki performansıyla lige damga vuran 25 yaşındaki oyuncu için girişimler şimdiden başladı.

Resmi temaslarda günden güne olumlu yol kateden Galatasaray eğer bu transferi sonlandırırsa kulüp tarihinde de bir ilk yaşanacak. Gaius Makouta parçalı formayı giymesi halinde Galatasaray'da forma giyen ilk Kongolu oyuncu olarak tarihe geçecek.

GAIUS MAKOUTA KİMDİR?

25 Temmuz 1997 tarihinde Fransa'da dünyaya gelen Gaius Makouta futbol kariyerine Le Havre U19 takımında başladı. Ardından sırasıyla Longford Town, Aris, Covilha'da forma giyen ismin yıldızı Braga B takımında parladı. Bir başka Portekiz ekibi Boavista'nın dikkatini çeken Gaius Makouta, 300 bin Euro bonservisle 2021 Temmuz ayında Boavista'ya imza attı.

Bu sezon 29 maça çıkan oyuncu 4 asistle takımına katkı verdi.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı Yapay zeka derbinin skorunu tahmin etti Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız hastanede!