G20 Liderler Zirvesi'nden nükleer mesajı çıktı. Sonuç bildirgesinden: Nükleer silah kullanımı veya kullanılması tehdidi kabul edilemez

G20 Liderler Zirvesi'nin ilk gün oturumları bitti. Sonuç bildirgesinde "Nükleer silah kullanımı veya kullanılması tehdidi kabul edilemez" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: DHA

G20 Liderler Zirvesi'nin ilk gün oturumları sona erdi. Yayınlanan G20 Sonuç Bildirgesinde, "Nükleer silah kullanımı veya kullanılması tehdidi kabul edilemez" ifadeleri kullanıldı.

Sonuç bildirgesinden satır başları:

"Rus gıda ürünleri ve gübrelerinin dünya pazarlarına erişimi için Türkiye ve BM'nin aracılık ettiği İstanbul Anlaşmalarına yönelik çabaları takdir ediyoruz"

"Gelişmekte olan ülkelerin düşük karbon/emisyona geçişlerini desteklemek üzere düşük maliyetli finansman sağlamalarını kolaylaştırmak için çalışacağız."

"Mevcut hedefler ve politikalar aracılığıyla 2030’a kadar yenilenebilir enerji kapasitesini küresel olarak 3 katına çıkarma çabalarını takip ve teşvik edeceğiz."

Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Altın fiyatlarında son durum: Çeyrek, gram altın 14 yaşındaki çocuk acı biber yemekten öldü Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güneş ve rüzgardan elektrik üretiminde rekor! Yüksek tansiyon yaşı 20'ye indi aman dikkat!