Fox TV'den ayrılmıştı. Fulya İle Umudun Olsun programını bitiren gazeteci Fulya Öztürk anlaştığı yeni kanalı açıkladı

Deneyimli muhabir ve televizyoncu Fulya Öztürk yeni kanalını açıkladı. Geçtiğimiz yıl FOX TV'ye transfer olan ve Fulya ile Umudun Olsun programını sunan deneyimli isim anlaştığı yeni kanalı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Fulya Öztürk hangi kanalda ve ne zaman ekrana çıkacak?

CNN Türk'te uzun zaman görev yapan ve özellikle Azerbaycan Ermenistan savaşı sırasında yaptığı yayınlarla dikkat çeken deneyimli muhabir ve televizyoncu Fulya Öztürk yeni kanalıyla anlaştığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl FOX TV'ye transfer olan ve bir sezon boyunca Fulya ile Umudun Olsun adlı programda başarılı işlere imza atan deneyimli gazeteci Fulya Öztürk geçtiğimiz günlerde FOX TV ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Bir sürelik sessizliğin ardından Fulya Öztürk'ün yeni kanalı belli oldu.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Fulya Öztürk, duygusal bir mesajla birlikte anlaştığı yeni kanalı duyurdu. 1 yıldır çok şey öğrendiğini ancak kariyerinin gündüz kuşağı ile ilerlemesini istemediğini söyleyen Fulya Öztürk şu mesajı paylaştı:

GÜNDÜZ KUŞAĞINI İSTEMEDİM...

"1 yılda çok şey öğrendim… En büyük motivasyonumsa elinden tuttuğum insanlar ulaştırdığımız yardımlar oldu… Ama kariyerim gündüz kuşağıyla ilerlesin istemedim çünkü içimdeki o coşkun habercilik duygusu beni rahat bırakmadı. Zaten programımda da sık sık sahadaydım. Aylar öncesinden karar vermiştim yeni sezonda gündüz kuşağında olmayacağıma. Kararımı açıkladıktan sonra gelen tüm teklifleri değerlendirdim. Teklifte bulunan tüm kurumlara teşekkür ediyorum . Ben 15 yıldır büyük bir keyifle çalıştığım yuvama dönmeye karar verdim. Gündüz kuşağına dair kararımı aldıktan sonra beni hiç yalnız bırakmayan Murat Yancı, Nihat Uludağ başta olmak üzere tüm CNN TÜRK ekibine sonsuz sevgimi iletiyorum. İlgi alaka için tüm meslek büyüklerime, meslektaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum . Adresim bildiğiniz gibi CNN Türk"

Fulya Öztürk'ün CNN Türk kanalında nasıl bir program yapacağı ve yayın saatinin ne olacağı henüz açıklanmadı.

Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Roma, Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine katıyor İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması