FLAŞ! MEB duyurdu: Yarın tüm okullarda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapılacak

Türkiye yarın çok acı bir güne uyanacak. Bir yıl önce 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye'nin 11 ili resmen yıkıldı. 53 bin vatandaş can verdi. Milli Eğitim Bakanlığı, kayıplarımız için yarın okullarda bir dakikalık saygı duruşu yapılacağını duyurdu.

Kaynak: DHA

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için yarın tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.

Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzasıyla 81 ile 'Deprem Şehitleri İçin Saygı Duruşu' başlıkla yazı gönderildi.

Yazıda, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla Bakanlık bünyesindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 6 Şubat 2024 tarihinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı belirtildi.

Öte yandan depremde büyük hasar alan Hatay'da yarın eğitim ve öğretime bir gün ara verilmişti. Kararı Hatay Valiliği duyurmuştu.

Türkiye 6 Şubat 2023'te kara bir güne uyanmış, art arda yaşanan depremlerde 53 bin vatandaş hayatını kaybetmişti. 

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi Altın gidişatı yön değiştirdi: Aman dikkat! Yeni yapılandırma kanunu bekleniyor