FLAŞ! Mardin’deki Akdoğan Hudut Karakolu'na saldırı girişimi... 4 PKK'lı öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Mardin'deki Akdoğan Hudut Karakolu'na gerçekleştirilen taciz ateşine verilen karşılık sonucu 4, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında 1 olmak üzere toplam 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "PKK/YPG’li teröristlerin Suriye’nin kuzeyinden Mardin'deki Akdoğan Hudut Karakolumuza yönelik gerçekleştirdikleri taciz ateşine güçlü bir karşılık verildi. Cezalandırma atışları sonucu en az 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği belirlendi. Ayrıca Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaki 1 PKK/YPG’li terörist de komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi. Nerede olursa olsun, teröristlerin saldırılarına etkili karşılık vererek hesap sormaya devam edeceğiz" denildi.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu 4 tondan 1 kilo çıkıyor! Bu yıl erken başladı Dizel otomobili olanlara sanayi ustasından uyarı