Filenin Sultanları: Sebat belgeselinin galası yapıldı

AXA Sigorta ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun hayata geçirdiği ‘Filenin Sultanları: Sebat’ Belgeseli’nin galası yapıldı.

İstanbul Zorlu PSM'de gerçekleştirilen galada Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı, Mehmet Akif Üstündağ ile yöneticiler, AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, milli oyuncular Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Simge Aköz ve Hande Baladın ile çok sayıda davetli katıldı.

Fatih Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği belgesel, ‘Filenin Sultanları’ olarak bilinen Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın 2019 Avrupa Şampiyonası’ndan günümüze kadar uzanan başarı öyküsünü anlatıyor. Belgeselde millî takım oyuncuları, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüşlerine ve geçmiş dönem maçlardan heyecan verici görüntülere de yer veriliyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Sebat ettik, çalıştık, sabrettik, bu başarılara ulaştık. Her geçen gün hedefimizin büyük olduğunu biliyoruz. Bu sahada ter döken oyuncuların, çalışanların, bu noktaya gelmemizi sağlayan kulüplerimizin, oyuncuları altyapıdan itibaren yetiştiren antrenörlerimizin, sponsorlarımızın ve diğer herkesin desteğiyle bir voleybol hikayesi yazdık. Çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

Galatasaray, Alanyaspor'a gol yağdırdı Trabzonspor'dan, Altay Bayındır'a teklif İsmail Kartal, Rade Krunic'ten memnun değil Hasan Arat'ın ilk tercihi Mircea Lucescu 20 Nisan'da geliyor uyarı yapıldı Peş peşe sıcaklık uyarısı yapıldı