Fenerbahçe'de Arda Güler ilk 11'e dönüyor

İrfan Can Kahveci'nin sarı kart cezalısı olması, Mesut Özil'in de kadro dışı kalmasıyla birlikte Arda Güler, Göztepe karşısında ilk 11'de maça başlayacak.

Fenerbahçe’nin büyük umutlar besleyerek transfer ettiği ve transfer sürecinden dolayı taraftarın da büyük heyecan duyduğu İrfan Can Kahveci, yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla bir türlü istenilen seviyeye çıkamamıştı.

Tam olarak hazır olmadığı halde fedakarlıklar yaparak sahada yer alan tecrübeli oyuncu, son olarak atlattığı sakatlığın ardından doğru planlama ve organizasyonda kendisini göstermeyi başladı. İsmail Kartal’ın en çok güvendiği ve üzerinde durduğu oyuncular arasında yer alan Kahveci, ligin 31. haftasında oynanan Kayserispor karşılaşmasında attığı şık golün yanı sıra yaptığı asistle galibiyette önemli pay sahibi olmuştu.

İrfan Can Kahveci’nin Göztepe maçında cezalı olmasının yanı sıra Mesut Özil’in kadro dışı sürecinin devam etmesiyle birlikte genç oyuncu Arda Güler’e Göztepe karşısında ilk 11 şansı doğdu.

Özellikle İsmail Kartal’ın gelmesiyle birlikte daha fazla süre almaya başlayan ve aldığı dakikaları olumlu değerlendiren, sarı-lacivertli taraftarların her maçta tezahüratlarda bulunduğu Arda Güler’in Göztepe karşısında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!