Fenerbahçe istediği skoru alamadı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, Royal Antwerp ile sahasında 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçla sarı lacivertliler puanını 2 yaptı. Konuk ekip ise ilk puanını Fenerbahçe'den aldı.

Fenerbahçe, Royal Antwerp mücadelesinde 3 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz ve henüz hazır bulunmayan İrfan Can Kahveci, Antwerp maçında yer alamadı. Fenerbahçe'de bu oyuncuların yanı sıra UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun forma giyemedi.

SOSA VE TİSSERAND 11’DE

Sarı-lacivertli ekipte, Sosa ve Tisserand, uzun süre sonra 11’de yer aldı. En son ligde 29 Ağustos’ta oynanan Altay deplasmanında 11’de yer alan Sosa ile 12 Eylül’de Sivasspor ile oynanan maçta görev alan Tisserand, Antwerp mücadelesine 11’ de başladı.

TARAFTARLARDAN ALİ ŞANSALAN’A TEPKİ

Sarı-lacivertli taraftarlar, Antwerp maçı öncesinde hakem Ali Şansalan’a tepki gösterdi. Ülker Stadyumu’nun büyük bir bölümünü dolduran taraftarlar ligde oynanan Trabzonspor mücadelesinde düdük çalan hakem Ali Şansalan aleyhinde tezahüratlar yaptı.

ANTWERP’TEN 4 DEĞİŞİKLİK

Royal Antwerp Teknik Direktörü Brian Priske, geçtiğimiz hafta sonu ligde oynadıkları Zulte Waregem karşılaşmasına göre ilk 11’de 4 değişiklik yaparak Fenerbahçe karşısında takımını sahaya sürdü. Priske, savunma bölgesinde Buta yerine Bataille’ye, Dessoleil yerine Vines’e, hücum hattının sol kanadında Balikwisha yerine Samatta’ya, sağ kanatta ise Benson yerine Gerkens’e şans verdi. Royal Antwerp’in Fenerbahçe karşısındaki ilk 11’i şöyle: Butez - Bataille, Almeida, De Laet, Vines, Yusuf, Verstraete, Gerkens, Fischer, Samatta, Frey.

FREY VE SAMATTA ESKİ TAKIMLARINA KARŞI İLK 11’DE GÖREV ALDI

Michael Frey ve Mbwanna Samatta, Fenerbahçe'ye karşı Antwerp forması ile sahaya çıkacak. Sezon başında bonservisiyle Fenerbahçe’den Belçika ekibine transfer edilen Michael Frey ile Fenerbahçe'den kiralık olarak Antwerp’e katılan Mbwana Samatta, Royal Antwerp forması ile eski takımlarına karşı mücadeleye ilk 11’de başladı. Öte yandan Frey bu sezon çıktığı 11 maçta 12 gol kaydetti.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu