Fenerbahçe ile yolu sözleşme feshiyle ayrılıyor. Performansıyla İsmail Kartal'ı bile çıldırtmayı başardı

Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana performansıyla eleştirilen Rade Krunic, Fatih Karagümrük maçında da sınıfta kaldı. İsmail Kartal'ın çok güvendiği ancak her maçta eleştirilerin odağında olan Rade Krunic için ise flaş bir iddia ortaya atıldı. İsmail Kartal, Rade Krunic'in bu performansının sürmesi halinde yönetime oyuncunun kiralık sözleşmesinin feshedileceğini söyledi.

Şampiyonluk yolunda Fatih Karagümrük engelini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 aşan Fenerbahçe'de maç sonunda tartışılan isim yine Rade Krunic oldu.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin aylarca peşinden koştuğu Rade Krunic en sonunda sarı-lacivertli kulübe imza atmış ve taraftarlarda büyük bir beklenti yaratmıştı.

Rade Krunic'in transfer edildiği günden bu yana ortaya koyduğu performans son olarak İsmail Kartal'ı da çileden çıkardı. Fatih Karagümrük maçının ilk yarısında silik bir görüntü çizen ve ikinci yarının hemen başında yer alan Rade Krunic için tecrübeli hoca radikal bir karar verdi.

İsmail Kartal, Rade Krunic'in etkisiz performansının sezon sonuna kadar sürmesi halinde oyuncunun mevcut kiralık sözleşmesinin feshedileceğini yönetime aktardı. Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 16 maça çıkan Krunic yalnızca 1 asist üretebildi.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!