Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi kim? Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan kimdir?

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek.

Süper Lig'in 32. haftasında pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu. Dev maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Atilla Karaoğlan, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçını yönetmişti.

Atilla Karaoğlan'ın ikinci derbisi

Atilla Karaoğlan kariyerinde ilk derbi heyecanını 14 Mart 2022 tarihinde Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray - Beşiktaş mücadelesinde yaşamıştı. Sarı-kırmızılılar maçtan 2-1'lik skorla galip ayrılmıştı. Karaoğlan, pazar günkü müsabaka ile kariyerinde ikinci kez bir derbide düdük çalacak.

Atilla Karaoğlan bu sezon Süper Lig'de 20, Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere 21 müsabakada görev aldı. Karaoğlan bu sezon yönettiği 21 maçta 98 sarı kart, 2 de kırmızı kart gösterdi. Atilla Karaoğlan son olarak geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği müsabakada görev almıştı.

Öte yandan Karaoğlan, bu sezon 23 Ocak 2022'de oynanan Galatasaray - Trabzonspor mücadelesinde düdük çalmış, karşılaşmayı bordo-mavililer 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi West Ham United, Semih Kılıçsoy için geliyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Mustafa Destici'den asgari ücret çıkışı