Fenerbahçe formasıyla son maçına çıkıyor. Kadıköy'de taraftara veda edip hemen imza için yola çıkacak

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İstanbulspor maçında sarı-lacivertli taraftarın önünde son maçına çıkacak. Hem Arsenal hem de Borussia Dortmund'un yakın takibinde olan Ferdi Kadıoğlu, İstanbulspor maçının ardından Fenerbahçe'ye veda edecek ve iki büyük kulüpten birine imza atacak.

Altı sezondur Fenerbahçe'de sergilediği performansla Avrupa'nın birçok büyük kulübünü peşine takan Ferdi Kadıoğlu, sezonun son maçında Kadıköy'de oynanacak İstanbulspor maçı sonrası sarı-lacivertli formaya veda edecek.

Yıllardır Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi olan ve bu sezon tam 50 resmi maçta görev alan Ferdi Kadıoğlu hem Arsenal hem de Borussia Dortmund'dan gelen tekliflere artık kayıtsız kalamadı ve yönetimden ayrılmayı talep etti. Kariyerine artık Avrupa'da devam etmek isteyen Ferdi Kadıoğlu'nun, İstanbulspor maçının hemen ardından transfer görüşmeleri için yola çıkacağı da öğrenildi.

2018 yılında yalnızca 1.4 milyon Euro'ya transfer edilen ve şu anda piyasa değeri 20 milyon Euro'ya ulaşan Ferdi Kadıoğlu bu sezon 50 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Ferdi Kadıoğlu ayrıca Fenerbahçe formasıyla 1 kez de Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Fatih Terim için Al Taawon iddiası Milyonlarca İstanbullu ölümle burun buruna... Tatil boyunca ücretsiz olacak 4 metrelik timsah kadını yedi Dilan Polat yollarını ayırdı Yıllar önceki fotoğrafları ortaya çıktı!