Fenerbahçe formasına Olympiakos maçında veda etti. Bundan sonra yedek kulübesinde bile oturamayacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a penaltılarla elenen Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaşanırken, Miha Zajc da sarı-lacivertli formayla kredisini tamamen tüketti. İsmail Kartal'ın, Fred'in yerine aldığı Miha Zajc ortaya koyduğu performansla eleştirilirken Sloven oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmesi de neredeyse kesinleşti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde kendi saha ve seyircisi önünde Olympiakos'a seri penaltılar sonucunda elenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın, Miha Zajc hamlesi taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

86. dakikada Fred'in yerine dahil olan ve yaptığı pas hatalarıyla taraftarların tepkisine maruz kalan Miha Zajc'ın, Olympiakos maçıyla Fenerbahçe kariyeri resmen sona erdi. Yaz transfer döneminde uzun görüşmelerin ardından sözleşme yenilenen ancak daha önceki senelerde sergilediği performansı mumla arayan Miha Zajc, Yunan ekibi karşısında da sınıfta kaldı.

Artık kadroda düşünülmeyen ve sezon sonuna kadar yedek kulübesinde bile oturması beklenmeyen Miha Zajc bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 20 maçta yalnızca Ludogorets karşısında iki kez gol sevinci yaşadı.

Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi