Fenerbahçe en sonunda muradına erdi, yeni transfer İstanbul'a geliyor. İşte Fenerbahçe'nin yeni 6 numarası

Fenerbahçe uzun zamandır uğraştığı 6 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Al-Musrati için Braga ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, Libyalı orta saha Al-Musrati'yi önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Orta saha transferi için uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe, transfer döneminin kapanmasına yalnızca üç gün kala Braga'da forma giyen Al-Musrati için anlaşmaya vardı ve bombayı patlattı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iddialı bir takım kurabilmek için kadrosuna birçok yıldızı katan Fenerbahçe son olarak Braga'dan Al-Musrati ile anlaşmaya vardı. Daha önce Braga'nın kapısını Al-Musrati için iki kez çalan Fenerbahçe, ısrarının meyvesini aldı ve Al-Musrati ile anlaşma sağladı.

Braga'nın, FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle piyasa değeri 16 milyon Euro olan Al-Musrati'yi, Fenerbahçe'ye 12 milyon Euro karşılığında satma kararı aldı.

Son prosedürlerin tamamlanmasının ardından Al-Musrati önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek ve kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan resmi imzayı atacak. Bu sezon Braga formasıyla 6 maçta görev alan Al-Musrati 2 gol ve 1 asist üretmeyi başardı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar Kızıl Goncalar'da bu akşam fırtına kopuyor! Reisi’nin helikopterinin enkazına ilk ulaşılma anı