Fenerbahçe 3-1 kazandı, şampiyonluğa ulaştı

Fenerbahçe Opet, Kupa Voley finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley finalinde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Opet, şampiyon oldu.

Sarı-lacivertli ekibin iyi başladığı ilk sette 8-5 geriye düşen Eczacıbaşı Dynavit, mola aldı. Molanın ardından 10-10 eşitliği sağlayan Eczacıbaşı Dynavit'in karşısında Fedorovtseva'nın son bölümdeki etkili oyunuyla üstünlüğü ele geçiren sarı-lacivertli ekip seti, 25-23 kazandı.

Eczacıbaşı Dynavit, iyi başladığı ve üstün oynadığı ikinci seti 25-16 kazanarak, 1-1 eşitliği sağladı. Fenerbahçe Opet, ilk servisten itibaren etkili olduğu ve sonuna kadar önde götürdüğü 3. seti, 25-17 kazanarak 2-1 öne geçti.

Sarı-lacivertli ekip, üstün oyununa devam ettiği 4. seti 25-20, maçı da 3-1 alarak kupayı kazanan taraf oldu.

KUPADA DÖRDÜNCÜ KEZ ZAFERE ULAŞTI

Fenerbahçe Opet, 2016 - 2017 sezonundan sonra ilk kez Kupa Voley'i müzesine götürdü. Sarı-lacivertliler, bu zaferle birlikte Kupa Voley'de dördüncü kez şampiyonluğa ulaştı.

MAÇIN MVP'Sİ VARGAS

Zorlu maçın ardından yapılan değerlendirmede maçın 'En Değerli Oyuncusu' Melissa Vargas seçildi.

Salon: Ankara

Hakemler: Ozan Çağı Sarıkaya, Koray Yılmazgil
Fenerbahçe Opet: Meliha Diken, Fetisova, Drca, Fedorovtseva, Aslı Kalaç, Vargas (Gizem Örge, Stysiak, Ergül Eroğlu Avcı, De Souza, Buse Ünal)
Eczacıbaşı Dynavit: Hande Baladın, Stevanovic, Boskovic, Voronkova, Jack-Kisal, Elif Şahin (Şebnem Simge Aköz, Naz Aydemir Akyol, Aybüke Tuna Özel, Gray)
Setler: 25-23, 16-25, 25-17, 25-20
Süre: 109 dakika (31, 26, 24, 28)

Dünyanın en iyi kahvaltıları belli oldu! Herkesin gözü önünde uçakta seks yaptılar! En düşük emekli maaşında yeni kulis bilgisi Çakmak erkekler için doğru mastürbasyonu anlattı Alanya'da iğrenç görüntüler Yalı Çapkını'nın Serter'inin evi başına yıkıldı!