Fenerbahçe 2-0 Hatayspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, sahasında Hatayspor'u konuk ediyor. 16 yaşındaki Arda Güler, Fenerbahçe kariyerinde ilk kez bir maça ilk 11'de başladı.

Fenerbahçe'de Çağtay Kurukalıp, Atakaş Hatayspor maçı ile Süper Lig'de ilk kez bir mücadelede yer aldı. 

Teknik direktör İsmail Kartal'ın altyapıdaki oyunculara önem verdiğini ve mücadelelerde şans vereceğini açıklamasının ardından kadroda önemli değişiklikler yapıldı. Kasımpaşa'dan sezon başında sarı-lacivertli ekibe dahil edilen ve altyapıda görev alan Çağtay Kurukalıp, Atakaş Hatayspor maçında şans buldu. Süper Lig'de ilk kez görev alan Çağtay, mücadeleye ilk 11'de başladı.

ARDA GÜLER İLK 11'DE

Sarı-lacivertli ekipte Arda Güler ise ilk kez 11'de yer aldı. Atakaş Hatayspor ile oynanan maça 11'de başlayan Arda Güler, daha önce görev aldığı maçlarda beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz maçlarda oyuna sonradan dahil olan Arda Güler, Hatayspor mücadelesiyle birlikte ilk kez ilk 11'de yer aldı.

Maç öncesinde Arda Güler'e tribünlerden destek gelirken, taraftarlar genç oyuncu lehine tezahüratlarda bulundu. Arda ise taraftarlara alkışlayarak karşılık verdi. 

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Sarı-lacivertli taraftarlar, Atakaş Hatayspor ile oynanan maça ilgi göstermedi. Ülker Stadyumu'nda yaklaşık 10 bin taraftar mücadeleyi takip etti.

ÖZET İZLE

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?