Fenerbahçe 2-0 AEK Larnaca MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe sahasında ağırladığı AEK Larnaca'yı 2-0 mağlup ederek grupta liderliğe yükseldi.

B Grubu'nda iki maçta topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, AEK Larnaca ile kozlarını paylaştı.

Sarı-lacivertli taraftarların müthiş bir atmosfer oluşturduğu maçta, Fenerbahçe rakibini Batshuayi ve Mamas'(KK)ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 7'ye çıkartırken, AEK Larnaca üç maç sonunda 1 puanda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Chris Kavanagh'ın düdüğüyle mücadele başladı.

10' İlk tehlike Fenerbahçe'den geldi. Lincoln'ün frikiğinde Piric topu yumrukladı. Seken topu önünde bulan Alioski çok sert bir vuruş yaptı ancak Piric yine gole izin vermedi.

17' Lincoln'ün ara pasında Rossi, Piric ile karşı karşıya kaldı. Zayıf bir vuruş yapan Rossi, Piric'i geçemedi.

26' Rossi'nin savunma arkasına attığı topta kaleciyle karşı karşıya kalan Batshuayi çok düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

35' Fenerbahçe, Emre Mor ile gole yaklaştı. İsmail Yüksek'in pasında Emre Mor dar açıdan vuruşunu yaptı, Piric kalesinde devleşti.

45' İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

55' Emre Mor çalımla ceza sahası içine girdi. Uzak köşeye vuruşunda top direkten oyun alanına döndü.

65' AEK Larnaca gole çok yaklaştı. Alioski'nin hatasında Altay ile karşı karşıya kalan Faraj'ın aşırtma vuruşu dışarı gitti.

79' Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Rossi'nin kullandığı serbest vuruşta Mamas ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.

89' İrfan ile başarılı bir duvar pasıyla ceza sahasına giren Arda'nın vuruşunda Piric gole izin vermedi.

Fernando Santos'un yerine Erol Bulut iddiası Çanakkale'de göçük: 2 işçi hayatını kaybetti Muğla'da gece yarısı korkutan deprem 1 Mayıs itibarıyla faturalara yansıyacak İzmir alevlerle güne uyandı: OSB'de büyük yangın Kahramanmaraş Göksun'da deprem oldu