Felaketler sıra sıra dizildi: Elazığ'da da dereler taştı! Şiddetli yağışlardan taşan dereler tüm şehri kapladı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde etkili olan sağanak tüm hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli sağanak sonrası dereler taştı. Taşkın nedeniyle tarım arazileri su altında kaldı.

Kaynak: DHA

Elazığ'ın Baskil ilçesinde etkili olan sağanak sonrası dereler taştı. Taşkın nedeniyle tarım arazileri su altında kaldı.

Meteoroloji'nin uyarısının ardından kentte etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Baskil ilçesinde yağışın ardından Kömürhan, Deliktaş ve Situşağı dereleri taştı.

Taşkın nedeniyle tarım arazilerini de su bastı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

AFAD açıkladı! Alanya açıklarında deprem Çok sayıda ürün yasaklandı toplatma kararı verildi Beyaz bikinisiyle fiziğini sergiledi İç gösteren transparan tercihiyle olay yarattı! Melisa Döngel yeni sevgilisiyle görüntülendi Trump: Biden 2020'de idam edildi