Fatih Terim Burak Elmas'ın davetini reddetti

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, başkan Burak Elmas'ın İspanya'daki Barcelona maçı için yaptığı daveti reddetti.

Fatih Terim, "Bilmenizi isterim ki, perşembe gecesi televizyon başında, yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, eski teknik direktör Fatih Terim'i Barcelona maçına davet etmiş ve bu davetini yazılı olarak tecrübeli teknik adama bildirmişti.

Fatih Terim, Burak Elmas'ın bu davetine yanıt verdi ve mücadeleyi evinden izleyeceğini dile getirdi.

Bikinili pozlarına sosyal medyada yorum yağıyor Yatakta verdiği o pozlarla sosyal medyayı salladı Kardeşini gören herkes aynı yorumu yapıyor Erçel ve Arduç'un sevişme sahneleri gündem oldu! İstanbul'da estetik faciası: Ünlü fenomen öldü Fenerbahçe, Alexander Sörloth için devrede