Facebook'ta cinsel yakınlaşma artık mobil!

Facebook arkadaşları ile cinsel yakınlaşmaya yardım amaçlı kurulan ‘Bang with friends’(BWF) sosyal ağına artık mobil cihazlardan da ulaşılabiliyor

Yaklaşık 3 ay önce kurulan ve 900 bine yakın üyesi bulunan BWF, bugüne kadar 200 bin çiftin bir araya gelmesine önayak oldu. BWF sosyal ağı üzerinden Facebook’ta ilgi duyulan arkadaşa ‘bang’ gönderiliyor. Karşı tarafta da aynı yönde ilgi varsa iki tarafa da e-posta gidiyor. Uygulamayı kimin kullandığını ise sadece karşılıklı olarak iletişime geçenler biliyor. 



iPhone ve Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen uygulamada artık ‘açıkça cinsel birliktelik isteği’ ile beraber ‘Önce biraz birbirimizi tanıyalım’ özelliği de bulunuyor. Bununla beraber yanlış arkadaşa gönderme ihtimaline karşı, gönderilen ‘bang’i geri alma özelliği de eklendi.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?