!f İstanbul 2014'ün reklamı yayında!

13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin reklamı, yayınlanmaya başladı.

Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin reklam filmi, bugün yayınlanmaya başladı. Festivalin 2014 kampanyasına dair ipuçları veren film, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri tarafından çekildi.



Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Entertainment ortaklığında yapılacak 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13-23 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul’da, 27 Şubat-2 Mart 2014 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek. 



Festivalin 2014 yılı kampanyası dahilinde çekilen ilk reklam filmi bugün festivalin facebook (www.facebook.com/ifistanbul)  adresinde yayınlanmaya başladı. Bir yumurtanın kırılma macerasının anlatıldığı film, Cuma gününden itibaren Mars Entertainment sinemalarının 56 salonunda birden gösterilecek.



Rklam filmi, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri tarafından, Enis Berksoy yönetmenliğinde çekildi. 



!f İstanbul’un TBWA tarafından hazırlanan 2013 reklam filmleri Epica Awards’ta İçerik Gümüş Ödül ve One Show Awards’dan Design kategorisinde Silver Pencil Ödülü’nü kazanmıştı.



!f İstanbul,13 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 27 Şubat’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayacak. Festival biletleri ise 31 Ocak’ta indirimli olarak ön satışta olacak.



!f İstanbul 2014'ün reklam filmi:





!f istanbul 2014 - Reklam Filmi / Teaser from !f istanbul on Vimeo.







Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş