Evrensel Gazetesi 'Cumhurbaşkanına hakaretten' yarın hakim karşısında!

Gazetenin imtiyaz sahibi ve sorumlu yazişleri müdürü yarın hakim karşısına çıkacak.

Evrensel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arif Koşar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Vural Nasuhbeyoğlu yarın Cumhurbaşkanına hakaretten hakim karşısına çıkacak.



İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesinde 10.30’da başlayacak olan duruşma için Evrensel gazetesi dayanışma çağrısı yaptı.



Koşar ve Nasuhbeyoğlu, 23 Ocak 2015’te Evrensel’de “Ali İsmail’in Asıl Faili Erdoğan’dır” başlığı ile yayımlanan haber nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla yargılanıyorlar.



TGS’DEN DAYANIŞMA ÇAĞRISI



Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İstanbul Şube Başkanı Gökhan Durmuş, her gün hapisteki ve yargılanan gazetecilerin sayısının arttığına dikkat çekti. Haberin, haberciliğin hakaret sayıldığı bir dönemi daha önce Türkiye’nin hiç yaşamadığına dikkat çeken Durmuş, Evrensel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arif Koşar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Vural Nasuhbeyoğlu’nun da haber nedeniyle hakim karşısına çıkacağını söyleyerek dayanışma çağrısı yaptı.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?