Eurovision birincisi İtalyan pop-rock grubu Måneskin'den yeni albüm

2021’deki Eurovision galibiyetlerinden bu yana yükselişi durmak bilmeyen İtalyan pop-rock grubu Måneskin, dünyaca beğeni toplayan ve birçok ülkede 1 numaraya yerleşen son albümleri RUSH!’ın yeni baskısı ‘RUSH! (ARE YOU COMING?)’i yayınladı!

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

RUSH! (ARE U COMING?), solist Damiano'nun tutkulu vokallerini gitarist Thomas'ın kaygan gitar süslemeleriyle mükemmel bir şekilde birleştiren kışkırtıcı rock baladı 'Valentine' dahil olmak üzere 5 yepyeni şarkı içeriyor. Måneskin'in heyecan verici son single'ı 'Honey (Are U Coming?)' de ayrıca yeni baskıda yer alıyor.

Hayranlara sürpriz olarak tüm yeni parçalar için birer müzik klibi çeken grup videoların ilki olan 'Valentine'ı da albümle beraber yayınladı.

Grup küresel hakimiyete doğru güçlü yürüyüşünü güncel olarak RUSH! Dünya Turnesi'nde Kuzey Amerika da dahil olmak üzere birçok yerde biletleri tükenen konserlerle devam ettiriyor.

Türkiye'den vize istemeyen ülke sayısı 99 oldu! Türkiye o ülke ile birleşecek! Şengör tarih verdi Kızıl Goncalar'da bu akşam fırtına kopuyor! SASA'dan flaş bedelli sermaye artırım kararı Almanya ve Fransa'dan sonra Türkiye'ye sıçradı! Mohamed Elneny için yeniden Beşiktaş iddiası