Euroleague Final-Four'da eşleşmeler belli oldu! Real Madrid-Partizan serisi unutulmayacak maçlar arasına girdi

Turkish Airlines Euroleague'de çeyrek final play-off eşleşmeleri tamamlandı. Oynanan maçlar sonunda Olympiacos, Monaco, Barcelona ve Real Madrid dörtlü finale yükselen takımlar oldu.

Turkish Airlines Euroleague'de çeyrek final play-off eşleşmeleri bu gece oynanan maçlarla tamamlandı.

Monaco sahasında konuk ettiği Maccabi Tel Aviv'i 97-86'lık skorla mağlup ederek seriyi 3-2 kazandı ve adını Final-Four'a yazdıran ekip oldu. Monaco tarihinde ilk kez Final-Four'a yükselme başarısı gösterdi.

Çeyrek final play-off'larının sonucu en çok merak edilen maçında ise Real Madrid sahasında bir ara 18 sayı geriye düşmesine rağmen Partizan'ı 98-94 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanmayı başardı.

Bu gece oynanan maçların ardından  Olympiacos, Monaco, Barcelona ve Real Madrid Final-Four'a yükselen takımlar oldu. Final-Four maçları 19-21 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'da oynanacak.

Final-Four eşleşmeleri şu şekilde:

Olympiacos-Monaco

Barcelona-Real Madrid

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İki büyük kara deliğin çarpıştığı tespit edildi