EURO 2024'teki kaderimiz belli oldu. Yapay zeka A Milli Takım'ın oynayacağı maçların skorlarını tek tek tahmin etti

EURO 2024 turnuvasında F Grubu'nda; Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile gruptan çıkma mücadelesi verecek A Milli Takımımız dev organizasyon için geri sayıma devam ederken Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini, ay-yıldızlıların grupta oynayacağı maçların skorları hakkında tahminde bulundu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

EURO 2024'e sayılı günler kala A Milli Takım'ın dev turnuvada nasıl bir performans sergileyeceği merakla beklenirken, Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini ay-yıldızlıların F Grubu'nda oynayacağı maçların skorlarını tahmin etti.

Yapay zeka, Macaristan ve Avusturya'ya karşı oynanan hazırlık maçlarında sahadan yenilgiyle ayrılan A Milli Takımımızın grupta Çekya ve Gürcistan'ı yenip, Portekiz'e mağlup olacağını ön gördü.

Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini A Milli Takımımızın, Portekiz'e 2-1 kaybedeceği tahmininde bulundu. Gemini, Vincenzo Montella yönetiminde ay-yıldızlıların Çekya'yı 2-1, Gürcistan'ı ise 3-1 mağlup edeceğini tahmin etti.

Gemini ayrıca bu skorlarla Türkiye'nin 6 puan toplayarak grupta 2. sırada yer alacağını ve direkt olarak bir üst tura yükseleceği yorumunda bulundu.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'a imza attırma peşinde Girona'nın, Şampiyonlar Ligi belirsizliği sürüyor Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı Tunceli'de ilk kez görüntülendi Cinsel hayatınızı uçuracak 4 öneri İşte Türkiye'deki sıfır araç fiyatları