Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Aldatılan kadın bunu yaptı. Penisine çivi batırdım...

Böyle intikam görülmedi, ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin bile ağzı açık kaldı. Sosyal medya üzerinden kendisine gelen sorulara cevap veren Ezmeci'ye bir kadının gönderdiği itiraf Ezmeci'nin ağzını açık bıraktı. İntikam için penisine çivi batırdığını söyledi.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İki kadının aldatmayla ilgili sorduğu soru ise şoke etti. Kadınlardan biri kocasının ona yaptığı ahlaksız teklifi açıkladı, bir diğeri ise aldattığından şüphelendiği eşine gece yaptıklarını anlattı.

*Sevgilim evlenince benden grup seks istiyor çoğunlukla ve onu aldatmamı istiyor bu normal mi?

-Böyle sapkın bir erkekle bırakın evlenmeyi yanından bile geçmeyin. Bu tarz istekler sapkınlık, cinsellikte hareket yaratmak. Fantezi başka bir şey sapkınlık başka bir şey...

*Kocamın aldattığını düşündüğüm için gece cinsel organına çivi batırdım evi terk etti ne yapmalıyım?

Bu çok büyük bir tepki olmuş hatta suç sayılabilecek, hatta kalıcı hasarlara yol açacak bir tepki. Eşinize öfke kontrolünüzü sağlamak ve bir daha böyle şeyler olmaması için destek aldığınızı söyleyebilirsiniz. bir daha böyle şeyler yaşanmayacağını ispatlamanız lazım.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!