Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın güzel oyuncusu Gizem Arıkan MedyaTava'ya özel açıklamalarda bulundu

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da canlandırdığı Didem karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan genç oyuncu Gizem Arıkan konuk olarak katıldığı 10. Uluslararası Malatya Film Festivali'nde MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk'e özel açıklamalarda bulundu. Aynı dizi ya da film içinde birden fazla karakteri oynamak istediğini söyleyen Arıkan, "mesela bir seri katili canladırmayı isterim" dedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rolüyle adından söz ettiren oyuncu Gizem Arıkan, 10. Uluslararası Malatya Film Festivali'ne konuk oldu. Festivalin bir önceki senesinde de burada olduğunu söyleyen güzel oyuncu; şehri gezme fırsatı bulduğunu Malatya'nın tarihi ve kültürel mirasına da hayran olduğunu söyledi.

Arıkan, aynı dizi ya da film içinde birden fazla karakteri oynamak istediğini söyledi, "mesela bir seri katili canladırmayı isterim" dedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer almanın kendisi için çok güzel bir deneyim olduğunu söyleyen Arıkan MedyaTava aracılığıyla tüm ekip arkadaşlarına da sevgilerini gönderdi.

Gizem Arıkan'ın MedyaTava'dan Gizem Ertürk'e verdiği röportajın tamamını MedyaTava Youtube hesabından izleyebilirsiniz

Bu burçlara sahip olanlar çuvalla para kazanacak Operasyon: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! Farklı kişilerden 9 çocuğu var: İşte 23 yıllık eşi Yüksekova'daki yılan adası görüntülendi! Merkez Bankasının nisan ayı faiz kararını açıkladı Dolar dur durak bilmiyor; ayda yüzde 2,80 artış!