Ersin Korkut'tan köpeği Mess'in ardından ilk paylaşım

Survivor 2020'den sakatlığı nedeniyle ayrılıp Türkiye'ye dönen Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğü haberi eleme sonrası verildi. Ülkeye dönen Korkut ise, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla "Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam" dedi.

Survivor 2020 yarışmacısı Ersin Korkut köpeği Mess’in ölüm haberini elendikten sonra Acun Ilıcalı’dan öğrendi. Haberi duyuncu yıkılan Korkut, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak taziye mesajı gönderenlere teşekkür etti.

Yarışmadan ayrılmasıyla herkesi ağlatan Korkut, Survivor 2020’den sakatlığı nedeniyle ayrılıp Türkiye’ye dönen Ersin Korkut’a köpeğinin öldüğü haberi eleme sonrası verildi. Ülkeye dönen Korkut ise, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla “Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam” dedi.

Cinsiyet değiştirme kararı almıştı yeni poz geldi Fenerbahçe, Talisca transferini bitirmeye yakın Serie A'nın yeni takımı Como, Icardi için ısrarcı Aziz Yıldırım'ın yeni bombası Romelu Lukaku Yaz mevsiminin en şifalı meyvesi belli oldu Teyakkuza geçildi. Emniyet ve jandarma da devrede