Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli 11 gün arayla ikinci kez görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün saat 14:45'te Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan, Bahçeli görüşmesi sona erdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. Erdoğan en son 29 Nisan'da Bahçeli'yi Çankaya'daki konutunda ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün saat 14.45'te Beştepe'de bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.45'te başlayan görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.

Erdoğan, Bahçeli görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 29 Nisan'da bir araya gelmişlerdi. İki liderin yeni anayasa, Sinan Ateş iddianamesi, Osman Kavala'nın yeniden yargılanması tartışması gibi konuları konuştukları tahmin ediliyor.

EN SON 29 NİSAN'DA GÖRÜŞTÜLER

İki lider en son 29 Nisan'da Bahçeli'nin Çayyolu'ndaki konutunda 45 dakika görüşmüştü.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen görüşme sona erdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Kızıl Goncalar'da bu akşam fırtına kopuyor! TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı