Erdoğan bunu deseydi seçimi kazanmayı garantilerdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan Uğur Dündar'ın deprem sorusuna dikkat çekici cevap

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tv100'de usta gazeteci Uğur Dündar'ın Haftanın Panoraması programına konuk oldu ve birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş merkezi büyük depremlerle ilgili de konuşan Karamollaoğlu iktidarı eleştirdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok dikkat çekici bir tespitte bulundu: Bunu yapsaydı Tayyip Erdoğan seçimi kazanmayı garantilerdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tv100'e konuk oldu.

Haftanın Panaroması programında duayen gazeteci Uğur Dündar ve gazeteci Mine Özbek'in sorularını yanıtlayan Karamolaloğlu, Uğur Dündar'ın deprem bölgesi için iktidarı ne yapması gerekiyor sorusunu cevapladı.

Karamolaloğlu bu soruya dikkat çekici bir yanıt verdi ve "Bir numaralı mesele muhalefeti dinlemeleriydi ‘Gelin arkadaş, biz şu kararları aldık, şu adımları atacağız, sizin bize ekstra tavsiyeniz var mı?’ dese Tayyip Erdoğan seçimi garantilerdi." ifadesini kullandı.

İşte SP liderinin o açıklamaları...

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!