En iyi animasyon ödüllü filmin devamı geliyor!

Gru'nun maceraları, 2017'de gösterime girecek üçüncü film ile devam edecek.

‘Çılgın Hırsız’ adıyla gösterime giren ‘Despicable Me’ animasyon serisinin devamı çekiliyor.



Universal film şirketi, kötü adam Gru'nun maceralarının Haziran 2017'de gösterime girecek üçüncü filme devam edeceğini açıkladı. Pierre Coffin ve Chris Renaud'un yönetmenliğini üstlendiği ‘Despicable Me’de Gru'yu Steve Carell seslendiriyor.



İlk filmde Ay'ı çalan, ikinci filmde ise aşık olup evlenen Gru'nun bir yetimhaneden evlat edindiği üç kızkardeşe (Margo, Edith ve Agnes) ise Miranda Cosgrove, Dana Gaier ve Elsie Kate Fisher sesleriyle hayat veriyor.



Serinin ilk filmi, 2010'da gösterime girmiş ve 543 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. 2013'te çıkan ve 935 milyon dolar gişe hasılatına ulaşan ‘Despicable Me 2’ ise People's Choice (Halkın Seçimi) ödüllerinde En İyi Animasyon Film ödülüne layık görülmüştü. Serinin ikinci filmi, Altın Küre ödülüne de aday gösterilmişti.



MINIONLARIN KENDİ ÇİZGİ FİLMLERİ OLACAK 



Universal, filmde Gru'nun çılgın projelerine yardımcı olan sevimli ‘Minion’ların büyük ün kazanması üzerine mavi işçi tulumlu, kocaman gözlüklü, sarı yaratıkların çizgi filmi üzerinde çalışmaların başladığını belirtti. (AA)


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?